Placenta lake

Hai mommy².. ada tak kat sini yang ada pengalaman/sedang alami placenta lake? Semalam scan, doktor ada nampak placenta lake @ kolam plasenta. Baby alhamdulillah sihat. Bahaya tak untuk baby n diri saya? Anyone? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hye mummy. Saya baru scan 20weeks tadi.. Sono detect ada plasenta lake juga.. Tp die kata xperlu risau, sbb tunggu besar sikit dlm 28weeks nnt utk scan lg utk lihat mcm mana progressnye.. Mummy boleh share pengalaman tak mcm mana dgn keadaan baby sekarang.. Sbb ni post dari 6bulan lepas kan..

Hi.. mcmne placenta lake tu…? Harap mommy2 yg ade experienced boleh share . Sy pn nk tau jgk ☺️

1y trước

masa scan baby, ada nampak kolam darah dalam placenta. semalam scan kat swasta, doktor ada nampak 1 tompokan darah dalam placenta. so doktor buat surat untuk bg nurse/ doktor pada next appointment di KK nanti. huhuu. next week 10/4 baru appointment KK. risau