Due date 11/3/2024

Hai mommy yang due date 11/3/24 apa khabar ? Ada yang dah bersalin ke? Saya masih belum ada apa² tanda . Kaki pun tak bengkak . #firstmom #ingintahu #bantusharing

20 Các câu trả lời

sy due date 26/3 ni. Skrg dh 37w. hari tu pergi kk nurse ckp.patient yg lain semua dh bersalin. sy x keluar ii lagi. Kadang ii sy risau klau baby kurang gerak dari sebelum ni. kadang ii jadi overthinking klau jadi apa ii dkt dlm perut tu. Bila tepuk ii perut Alhamdullilah dia gerak. Tanda ii bersalin belum keluar lagi cuma rasa sakit dkt bawah jer. tu pun kadang ii perut pun mengeras . Bila dh nk dekat due ni risau pulak

7mo trước

sama sy pon da start sakit kt bwh. blom ade tnda. due 28/3

lebih kurang juga due kita..klau ikot dh 39w hr ni, tanda2 bengkak dh ade..nk solat bukan main payah n sakit kaki..ngeras2 tu biase je, tanda2 lain takde lg..tp harini tibe2 mood lain sgt, bdn rse lemah sgt..nak tidur je..baby aktif cm biase..bila kita ckp gn dy, dy gerak..xsabar nk jumpa bby..ank k5 dh sy, moga mommy2 smua dipermudahkan juga ye..sama2 kita fight utk perjuangan dlm lb xlama lg..🥰

Nape yg due around that date ramai yg belum bersalin lg.. sy pun samaaa due 10.. takde tanda mcm org lain pun 😭. Bila la baby nak keluar penat tunggu. Kaki da bengkak sehari pastu surut dah, then besar sikit n surut lg.. ingatkan da nk bersalin tp belum jgk..dah few days mcm tu. Tanda lain xde

Sy due 16/3. Alhamdulillah dah selamat bersalin 28/2. Sy keluar darah sikit je start 26/2 lepas tu masa checkup 27/2 bgtau doc, doc cek jln dah 2cm tapi takde sakit pape pun. Then terus kena admit pada hari yg sama 27/2 tu. Esoknya pukul 1.23pm selamat bersalin normal.

Hi sis !! Samalahh saya disini 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ kita pulak yang tak sabar bila baby nak keluar sebab lagi beberapa hari je kalau ikut due kan 🥲 ke depa ni selesa sangat dalam peyut kita ye ??

sy due 12/3 xde tanda2 nk brsalin lgi..tapi doktr suruh czer ikut tarikh due tu sbb xboleh branak normal ank besar bby first..isnin ni kne serah diri dh..

saya due 16. pun dok tggu jugak ni xde tanda lg. perut mengeras tu ada kdg2 tp xde kuar apa apa. moga dimudahkn urusan kita semuaa aminnn♥️

Hi. Sy pon due 24/3 ni masih lg takde tanda2 lg tapi smlm perut sehari mengeras selagi tak sakit or tk kuar tanda taknak la g pac.. sec bby!

Hi saya due esok 8/3, tapi skrg masih lagi tiada tanda.. risau juga ni. First mom. Banyak exercise dah buat, tapi baby taknak keluar lagi.

7mo trước

Tak kena serah diri ke sis? Apesal sy kne serah diri on due date kalau x bersalin lg. Doktor ckp ketuban semua normal, no gdm no gbs

sy due date 19/3 sekrg dh 38w2d baby still happy kt dalam haa.. haha tengh buat ii senaman juga ni tp still xmau kuar hehe