Preggy second

Hai mommy , sy ni preggy yg second so tkde pengalaman terperinci sgt . Sbb yg second ni mmg lain dri yg first . Skrang tamda² nk bersalin tu belom ade lagi . Tpi bnyk sakit . Skrang terasa sakit kt tulang punggung ni . Nk tny f2f segan and takut dgr jawapan nye . And then bile baby bergerak terasa sakit sgt kt bahagian bwh perut . Kadang tu klau cm bby ngeras ke sakit smpai bwh perut . Tk lah slalu ngeras tpi tu lah cmtu skli sakit nye

2 Các câu trả lời

Congratulations mommy. Sy skrng sedang berikthiar utk 2nd baby. Harap ade rezeki. Semoga your pregnancy dipermudahkan dan baby sihat sihat saje.

semoga dipermudah urusan