susu baby 2 tahun

hai mommy sume...nak tnye mummy bg ank susu umur 2 thun mcm mna ye...td check up ank nurse ckp krgkan susu n bg lebih nasi....

2 Các câu trả lời

Anak saya 1 tahun 6 bulan. Saya bagi dia susu tiap kali bangun tidur. Tak kire la bangun pagi, tengahari atau malam. Memang saya bagi juga. Lepas tu saya akan bagi semula sebelum tidur. Sama gak tak kire nak tidur malam, tengahari or petang. Sebab anak saya dah makan bubur. Sometimes bagi nasi lembut sebab gigi dah banyak. Habis tu saya consistent bagi air masak pula supaya anak tak ingat nak susu je 😁

1hari 3kali shj. Sy takkan lebihkan. Kalau dia nak , sy akan bagi roti atau makanan lain. Then minum air masak. Mmg dia akan tantrum awl² tapi pujuk.