obimin

hai mommy.. skrg sy 11w+ pregnant.. dah scan d swasta, nampak janin sihat, ada degup jantung.. dan doktor bg obimin.. perlu mkn lagi tak folic acid? atau obimin saja dah cukup? lupa nak tanya doktor tu td.. tq?

1 Trả lời

First trimester doc bagi folic acid.. masuk second trimester, doc stop kan folic acid dan bagi obimin.. now 20w continue obimin.. i rasa obimin dh contains all the vitamins needed for pregnancy..