sakit pinggang

hai mommy semua , its that normal 7weeks pregnant, sakit pinggang belakang dan sakit pinggul yg teramat ya ? tgh merasa skrg🥲 #1st_experience

3 Các câu trả lời

normal je awak , jgn risau ye . sy dlu masa 1st pregnancy sakit sgt pinggang ngn pinggul smpai susah nk bangun , n dokter ckp normal sbb rahim nk membesar dia mmg akan tekan pinggang dgn pinggul kita 😊 bykkan rest ye .

Pengalaman saya gitu. Jaga postur dan senam sesuai kehamilan. Beli lumbar support pillow untuk duduk

same lah saya pon sakit inggu samai ke kaki sakit teramat sakit