Breastfeeding

Hai Mommy semua sye nk tnya . Sye dh bersalin around 2weeks , then sye BF bby , but bby xnk direct hisap .... So sye pn pam susu n letak dlm botol n bgi dkt dia ... Akan ad jdi apa2 msalah ke klau sye bgi dia susu badan dlm botol n xdirect BF 😢 Sedih tgok dia direct mcm xpuas n dia menangis xpuas n xsbar .... bila bagi dlm botol dia nmpk puas n cepat bertenang .... So soalannya , bole ke xdirect n bgi susu bdan dlm botol ?

3 Các câu trả lời

Boleh je bagi susu badan dalam botol. Cuma penat sikitlah kalau jadi EPmom ni sebab malam2 pun nak kena bangun pump. Sis cuba check dulu lekapan baby betul tak. Atau check juga mungkin ada tounge tie.

Boleh jee, bagusla tu dapat bg susu badan

Boleh je