Plasenta Type 4

Hai mommy semua.. Sy sekarang mengandung dah 30 weeks... Masalah uri masih dibawah..Type 4...dah macam² usaha buat senaman, sujud lama tp Takde perubahan pun.. Cadangnye raya haji nk balik pahang sebab nak stay & bersalin di sana.. Tp Doc dah tak bagi sy travel jauh²... Sebab doc kata takut kalau bleeding nanti macam paip bocor.. Benda ni buat sy risau stress & hari² nangis... Sekarang ni ditambah pulak mslh demam selsema & batuk teruk sampai sakit dalam perut... Ape patut sy buat...?rasa sedih bila fikir... #Uri type 4 #Baby besar lebih dari umur #Batuk demam selsema #Hb low 9.8

1 Trả lời

Tiap kali solat minta Allah permudahkan semuauntuk awak dan baby 👶🏻 insyaAllah semua mudah. Saya doakan awak juga 🥰 Tak pe, ikut je apa doc bagitau k. Banyak2 zikir di akhir2 pregnancy ni. 😊

5y trước

Terima kasih sis...