Nak Tahu..

Hai mommy semua, sorry just nak tanya kalau macam ni positif ke? Baru je first try pagi tadi.. Sbb tibe2 rasa nak check.. Period belum datang lg bulan ni.

Nak Tahu..
7 Các câu trả lời

hai sis kita sama... last period saya 20/8 ...sekali check kat klinik mmng pregnat 4 minggu.. nanti 2minggu dtg klinik balik...hehhe

5y trước

mmng doktor test kencing sis dia tnya last period

Kdg nak period pun upt +ve sis.. Sbb tu better check slps 14hari lewat tarikh haid yg spatutnya kluar.

5y trước

Okey sis, tq :)

Selang 2-3 hari test lagi sis. Kalau makin terang InsyaAllah pregnant

5y trước

Baikklah sis, insyaAllah. Amin. :)

tahniah.. positif

Tahniah

Insyaallah positif... cuba cek dua hari lgi... sbb HCG akan terus mngkat klu pregnant.

Lagi 2/3 hari cek lg sis..selalunya makin terang.. insyaAllah ada rezeki ♥️

5y trước

Okay sis, insyaAllah. Amin.