Seks di trimester ketiga

Hai mommy semua. Saya tanya, minggu keberapa suami boleh pancut dalam ya ? Di trimester ketiga.#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

5 Các câu trả lời

husband saya dri first trimester mmg kerap pancut dlm , tapi alhamdulillah saya bersalin 15 minit je, makin dh nk bersalin makin kerap kami bermersa 🥰🥰🥰

Boleh je, air mani tu lagi cepatkan bukaan.. 37 weeks tu nice dah, n make sure position ikut keselesaan kita ☺️

Pasal pancut dalam tu tak sure.. Tapi seks masa 3rd trimester boleh mudahkan bersalin..

Takboleh langsung tak silap saya. Sebab boleh triggered contraction.

Ada artikel dlm ni psl tu. Rajinkan baca