Susu formula untuk baby newborn

Hai mommy semua saya nak tanya susu formula apa yang sesuai untuk baby newborn, due saya semakin hampir jadi saya nak buat untuk standby takut susu saya tak keluar awal2 tu #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

awk lepas beranak bg je baby nyot2 breast , newborn dia perut kecik sgt2 insyaAllah bila ada rangsangan isapan baby susu akan produce dan keluar . rajin cuci nipple bersih2 , lepas beranak klau bole cari tukang urut utk lancarkan susu . ni pengalaman saya , bg formula susu bdan tkproduce pastu anak nipple confuse . sedih .