KETINGGIAN RAHIM

Hai mommy semua saya nak tanya kalau ada yang tahu.Ada masalah ke kalau ketinggian rahim kita kurang dari usia kandungan?contoh Tinggi Rahim 25cm Usia Kandungan 26mngu 5hari. Terima Kasih

1 Trả lời

Kalau lebih dari 2minggu nursw akan refee doktor utk ukur semula n confrmkan dgn scan juga.

5y trước

Hi sis nak tanya, details scan boleh buat dlm brp mggu..swasta saja boleh buat yer..anggaran kos details scan brp yer sis..