IBU YANG SEDIH😔

Hai mommy semua... saya nak minta pertolongan. Boleh ke mommy tolong beli kan susu untuk baby saya... saya betul2 tiada duit... saya bukan nak scam mommy semua... setiap pertolongan saya mohon agar ALLAH MERAHMATI DAN MURAHKAN REZEKI SEPERTI AIR YANG MENGALIR TANPA HENTI🤲

1 Trả lời

Ibu boleh bagitahu stay di area mana, mungkin orang berdekatan boleh membantu. Another option, boleh join group community area tempat tinggal ibu di facebook.

7mo trước

Cuba buat. Community area saya banyak juga membantu dari posting2 di facebook.