HTA kuala lumpur

Hai mommy semua sape pernh bersalin dkt HTA ? mohon share pnglman masing2 , Labourroom doktor laki ke pompuan yg sambut? #firstmom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Dalam PAC & LR memang akan ade doc lelaki. Even dalam ward pun. Cuma bergantung pada nasib kalau doc perempuan kurang memang doc lelaki yang akan take over. Saya 2 kali bersalin HTA memang ade doc lelaki even dalam labour room. Tapi rezeki saya semua dapat perempuan yang sambut. Masa dekat PAC hampir doc laki nak checkkan bukaan tapi saya cepat² request nak doc perempuan nasib dapat hehe. Apepun awak boleh request dulu kalau takde jugak kena redha je lah 😅

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin