berat badan

Hai mommy semua, nak tumpang tanye.. Bahaya ke jika berat badan kite dalam seminggu naik 1.6 kg ? Seminggu lagi naik lagi berat macam tu. Saya risau juga, sekarang dalam seminggu 3 kali dah beklinik penat lah pulang balik lagipun tak cukup rehat mane lagi nak urus anak sulung ..

1 Trả lời

Setiap minggu or bulanan nurse akak predict berat yg ideal untuk kita. Kalau penambahan berat tu terlalu kontra, ia akan menyukarkan urusan awak dan mereka takot baby yg kat dlm tu x tahu mcm mana.