Barang berpantang Ibu bersalin.

Hai mommy semua. Mommy semua beli barang bpantang ketika kandungan brapa bulan yaa ? Lgi lgi mcm pilis, param dan sbgainyaa. Saya mngandung kali ke 3 baru nak prepare barang mcm tuu. Anak yg sebelum nih bpntang ala kadar aje. Jdi nya utk bpantang kali nihh saya nak merasa yg sebetulnya. Terima kasih mommy semua.

2 Các câu trả lời

Biasanya kandungan 5-6 bulan saya dah start beli sikit2. Anak first mandi herba seminggu je, mengurut bertungku 5 hari je. Anak second mandi herba setiap hari selama 40 hari. Upah CL urut bertungku seminggu lepastu suami tolong tungku sampai cukup 40 hari. Minum air herba campur madu. Pakai semua param pilis, bengkung. Memang rasa beza sis. Badan pun slim ringan je rasa.