sakit bawah kanan perut

Hai mommy semua.. Ini anak pertama sya. Kandungan 33w..kenapa ya..sya skg kerap rasa sakit di bawah kanan perut seperti terkena minyak angin yg pedas. Kdg rasa sakit mcm kena cakar atau kena cucuk benda tajam. Rasa gatal dan kdg sakit pedas2. Kadang2 blh thn.. Kdg2 xtahan kerana kerap sakit. Ada yg pernah rasa tak?

1 Trả lời

Saya bru 32 minggu.. Baby mgeras smpai ari² rasa.. Bru smlm rasa.. Bila bab dia mgeras smpai ari².. Tu de rasa skittt.. Dia kejap de.. Kejp xde.. Tpi xnk g hsptal dlu.. Tkot kena selok nnti.. 😂 bby pon msehh bgerakk.