Jaundice / Kuning

Hai mommy semua.. apa tips yang mommy guna untuk turun kan kuning bayi? 🥺 Dah mcm2 saya cuba bukan makin turun bertambah naik, esok last check kalau tak turun jgk kena tahan wad 😭 #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

sy pom dh cuba mcm2.. susu bdan pom dh kerap bg.. baby sy kerap jer berak n kencing.. tp kuning turun sikt sgt.. skang dh 20 hri dh.. masa 14 hari baby sy kena ambil darah dkt tgn n air kencing.. dgr anak nangis kena ambil darah sy pom nangis juga.. esk kena pegi hospital utk repeat ambil air kencing.. sbb kencing kotor.. risau rasanya.. sy dh buntu.. kesian dkt anak.. xsnggup nk tngok dia kena cucuk situ sini..

Kerap kan bagi susu badan selalu nya kalau bby bnyk minum susu badan kuning dia akan kurang