Confius mengandung ke tak?

Hai mommy semua, ada tak yang macam saya, last period 28.Jun ,pada 1.Ogos saya ada cek upt, -ve pulak. tapi dalam sebulan² tu saya rasa mual, breast rasa bengkak, letih lesu semua ada. Lepas tu saya buat upt lgi pada 10ogos, keputusan masih menunjukkan -ve. Sampai sekarang 19ogos saya masih belum period. Rasa dah down nak cek upt lagi. Tapi badan sya sentiasa rasa lemah, kekadang rasa nak pitam pun ada juga. Tapi perut saya sentiasa lapar walaupun sudah makan. #bantusharing #ingintahu

6 Các câu trả lời

terus ke klinik ya 🤗 bgtau doktor semua yang sis rasa dan apa yang sis dah buat termasuklah upt . kalau doktor nak scan, scan je . manatau ada sebab upt negative tapi tak period lagi 🤗 bolrh jadi mengandung tapi persenyawaan lambat, and boleh jadi sebab penyakit dalam rahim . kita tak tau kan ? better gi check ya 🤗

saya pon sama macam puan, konpius preggy ke tidak.. cycle period saya 30 hari.. last period 14.7.2022. sampai sekarang belom period lagi. cek upt -ve. 😫

2y trước

Itulah, sebelum ni period normal je, tpi hujung bulan 7 tu sepatutnya tarikh yang dtg period tu kan, masa tu saya demam. tapi bulan ni belum lg period. tak tau la dlm 2@3 hari ni nanti. mengharap sangat kalau ada rezeki.

ikut dlm apps tu 23.8 trikh hari ini cun 8weeks dah🤭🤭 tapi belum cek upt lglh sis.. sis punya berapa klau ikut apps?.

2y trước

sy baru 6mggu 2 hari..nt sis update results upt ya.. insyaAllah, sy doakan sis dpt brita gembira..

Tu la sis, tunggu smpai hujung bulan ni pula macam mana nanti.

better pergi jumpa doc dan scan . hope for the good news

sama mcm sy sis, ikut dlm app, sis dh brp weeks?