scan babyyy

hai mommy.. sekarang saya dah 34w.. tpi masih belum tau jantina baby sebabnya bila scan je dia suka baring posisi mengiring.. so nampak side tepi jelaaaa.. ada tk mommy2 yg senasib? teringin sngt nak tau.. tkde mood nk shopping brg bby selagi taktau gender 🫠

27 Các câu trả lời

saya yg scan jantina Pon tak nak beli sgt ikut jantina ..sbb ramai jugak yang scan lain keluar lain...jadi awl2 beli je yg putih2 atau unisex , purple ke... nt dia dah sblan dua baru beli Lagi...baby kan cpt membesar.