Kaki bengkak

Hai mommy. Saya pregnant 24w5d, kaki saya dah mula bgkak, normal ka? Tak awal sgt ke? 1st pregnancy dulu masuk 9 bulan baru bengkak kaki.

6 Các câu trả lời

normal puan saya 22week da start kaki bengkak smpai kene mrah dgn nurse😆😆.. Skrg msuk 25week pun on off kaki bengkak sbb keje dduk kadang kaki tergantung.. so tiap mlm tido kaki bralaskn bantal tggi2 jer..

Kalau dah start bengkak nanti malam tido letak kaki atas bantal lagi tinggi dari aras kepala insya Allah okay

saya pon 24w6d,sma jugak kaki mula bgkak dah..anak no.1,2,3 35w bru mula bgkak

itu biasa,puan,saya pon skrg baru 24 weeks tp kaki dah start bengkak

Sama sissss. Saya pun awal bengkak. Suami Urut selalu nak Bagi reda.

Hi mom. sebab awk guna banyak berjalan. ya normal pregnant