Ujian kehamilan

Hai mommy, saya nk tanya upt ni negatif ke positif ye? Nampak mcm samar2... Lately ni perut cramp je, period pun delay bulan ni... Td rasa pening2 n mual2

Ujian kehamilan
20 Các câu trả lời

sy pkai ni sekali je . .double line terus . .😄now 20week

9mo trước

Sama terus naik double line tp lepas 3hari sy repeat lagi pakai Dip n tell, baru g klinik buat confirmation pregnancy scan. Alhamdulillah, skrg tgh menghitung hari lagi 2mggu nak bersalin 😊

biasanye period lambat brapa hari baru dapat cek guna upt nie

Cuba test lagi 2 minggu . InshaAallah double line pekat

basah sangat tu. better repeat test lepas 2 hari.

Semoga ada rezeki..repeat test lg ya nanti..

Terlebih urine rasanya ni, test lagi sekali

Nampak negative. Cek balik selepas 3hari

evap line..cuba test lagi yg lain

Mcm terlebih urine 😅

Sorry i nmpk 1 line