28week. Xnmpk mcm 28 weeks..

Hai mommy perut sy xberapa besar (kecil) sgt.gi farmasi cr vitamin pun doktor farmasi ckp knp xnmpk sgt walaupun dh 28week.... huhuhu

2 Các câu trả lời

Saya pun 28 weeks jugak.. Baru je aunty kat kedai makan tegur ckp perut kecik.. Huhu.. Sy siap buat lawak dgn husband ckp nak ikat bantal je la lepas ni kat perut bagi nampak besar..between this is my 1st baby..

5y trước

Tu la.. Siap tanya doc.. Size baby ok tak.. Dia kata ok je.. Xde prob.. Tapi kan masa org tanya kita mcm xbest pulak.. Lagi2 1st baby.. Risau jugak..

Saya pon dah 23 weeks perut xbrpa besar.. tpi org blg kalau 1st pregnancy biasalh lgi pon kalau baby girl..

5y trước

Tu lah byk jgk org ckp klu perut xberapa besar baby girl 🤗