UPT TEST +ve / -ve

Hai mommy's nk Tanya last period 4/8/21....ikut kan skrg period xmai ..bila test naik double line ttp tunjuk slps 1 jam atau lebih.......I test 4 kit semua naik 2 line but lambat.....picture no 2 tu awal pg I test.....Mula 2 nmpk bocor bila I check hari kedua naik double line....blh bg explain tak

UPT TEST +ve / -ve
2 Các câu trả lời

kalau naik double line lepas sejam tu dah tk valid. tk boleh pandang as positive kalau dah lebih dr time frame yg ditulis kt instruction paper / packaging upt. tapi ada juga kes yg test upt asyik negative, bila scan kt klinik baru nmpk ada kantung kt rahim. apa pun check dgn doktor, takut ada masalah hormon yg jd punca period lmbt dtg.

2y trước

macam saya dlu chek upt sellu negatif,period dtang 3hari jew.... rasa x sedap hati terus g klinik scan rupanya dah mngandung 4bulan.... #nak kepastian baik g klinik terus

Sy pun jadi mcm ni, bleh bgitau tak sis mengandung ke ?