Alahan semasa mengandung

Hai mommy nak tnye. Normal ke ye dr first tau preggy smpai now 5w xda apa2 alahan/ muntah2 ? Skrgni xleh berdiri gn dduk lama je sakit pinggang n kerap kencing. #bantujawab #ingintahu #firstmom

23 Các câu trả lời

Sama lah kita. 5w jugak. Takde alahan dan saya takde kerap kencing.. takleh berdiri lama jugak, berdiri lama mengundang cramp🥹

normal sis, sy lgsg xde alahan tp sy ade mslh lain mase preg aritu, gbs n gdm.. pape pn enjoy je the pregnancy journey masetu..

tak semua org sama n setiap pregnancy journey berbeza.. apapu enjoy the moment sbb setiap journey tu akan berbeza 🤗

mgkin awal lg sis..sy stat alahan dr 5week smpi msk 5bln..tp ikut jgk ada ja ibu2 yg xda alahan mengandung..

sy ni 7 bln bru lah hilang alahan. bru blh mkn apa sy nk. strt sbulan alahan tu smpai 7bln. ni bru 31weeks. hilang.

3mo trước

allahu. kuatnya awk sis.. semoga dipermudahkan semuanya..

Sama la saya tkda alahan . Kdg smpai tk yakin betul ke pregnant sbb sy belum pegi scan lagi. Cuma test je

sy awal preggy tkde alahan . nak habis tm1 muntah tu makin kerap . tekak always rasa loya2

mcm sy start 5w bru alahan sampai la 4 bulan. ni dh nk masuk 39w alahan dtg balik.

3mo trước

sis Sofea.. tq respon🤗 bila org kata normal sy dah lega sket.. almaklum baru first time DPT double Line🥹tksih awk semoga awk dipermudahkan bersalin nnt

normal sis. Saya dari start pregnant sampai skrang 24 weeks pun takda alahan. 😁

Normal. X semua org ada alahan. Ada ja awal pregnant sampai bersalin tiada alahan.

3mo trước

tksih sis legakan hati sy🥲 rsa lamanya menunggu Smpai 8w ..