Cecair Keluar Kt Puting

Hai mommy's nak tnya normal ka ada cecair keluar kat puting? Kadang ii tu smpai lekat kt baju bila Kering jadi keras ja. Kenapa ya? Tu susu ka? Sekarang ni baru 26week. 1st pregnant.

2 Các câu trả lời

Ye susu. Kene kerap cuci ya. Dgn oil atau mse mandi tu cuci. Elak puting tersumbat nnt sbb susu tu akn jadi mcm daki pd lubang lubang susu.. tu yg nnt mse bersalin breast bengkak, tpi susu tk kuar.. salah satu sbb adalah pting tersumbat.

5y trước

Ouhh. Okay terima kasihh😍😍

Mungkin. Ce sis picit. Ada keluar lg ka?

5y trước

Susu la gamaknya. Sis next checkup nanti tanya nurse.