naik flight 32minggu

hai mommy, nak tnya ada ke yg berpengalaman naik flight masa kandungan 32 keatas.. ok je ke? sbb minggu depan flight saya dri kl - tawau.. and ada surat doktor juga. cuma nak thu la ok je ke klu naik flight.. and surat doktor tu nnt nak tunjuk kt mna?

2 Các câu trả lời

Ok je. Asalkan ada surat dr. Sblm naik flight, minggu tu dah g kk mintak surat. Ckp nak naik kapal. Pastu nanti kat airport, msa nak checkin luggage, bgtau org tu yang kita prgnant. Nanti dia akan kluar kan surat, untuk pas dekat pramugari nanti.

sis nak tanya surat doktor tu sis buat di kk atau swasta? saya pun nak bsalin kat sabah

1y trước

saya dapat surat dri doktor hospital