NORMAL ke dah 5 week tak ada lalahan 🤭?

Hai mommy, nak tanye normal ke kalau dah 5 week tak ada alahan n tak mengidam macam2? Ke belum tiba masa lagi😬😄 #exitedmommytobe #babyfirst

47 Các câu trả lời

Normal. Ada org memang takde alahan langsung mcm akak, 2 kali pregnant, 2 kali takde alahan langsung. Cuma penat je.

4y trước

sy pun same..dh nk msok 4 ni haa .sy anggap xde alahan ni rezki jgk dr Allah.Alhamdulillah..☺️

sy pon awal2 xde alahan.msuk week 8 trus xleh angkat pale.makan sikit muntah.dah msuk 14weeks pon cmtu gak

normal. macam saya memang takde alahan dari start tahu mengandung sampai lah bersalin. Alhamdulillah😊

4y trước

Smlm scan , kata perempuan jugak.. pun takde alah. Muka mmg dari dulu berseri HAHAHAHAHAHAHAHAHA

normal tu sis. kdg trimester 3 bru dtg mgidam dan alahan.. tuu kdg lngsng x alahan smpi brsalin hihi

normal..awal lagi tu..sy start mggu ke 8 dan sampai skrg 12w alahan teruk..

Mntk jauh la alahan tu 😂 tp Alhamdulillah skrg dh ok, kalau tidak dulu... nk kerja pun susah

4y trước

Ohh yeke tulaa harap2 tak de alahan yg teruk tu😅

normal...saya dari awal sampai dh bersalin xde alahan lgsung...syukur Alhamdulillah xde alahan

4y trước

Wahh best nye

untungnyaaa awak ... sy awal2 dh alahan smpai tak bngun .. masuk 5 bulan baru ok

Saya 10 minggu dh ada alahan..smpai 6 bln..berat pun 58 dan 59 ..mkn2 muntah..

sy jd alahan 5 week ke atas..skrg tgh alah xpi x truk mcm ank sulung dulu..