20minggu pregnant

Hai mommy nak tanye nanti ramadhan saya 20minggu, okay jek kan untuk puasa penuh? 😅 sbb skrg kalau lambat makan jek terus rasa lemah takde semangat, kene makan manis manis baru okay sikit... #firstbaby

17 Các câu trả lời

Dlu sye preggy sempat puasa. .tp ikut bdn jgk sis. .kalau x larat better jgn . .kesian bby. mcm sye. .13 hri tggal puasa sbb x larat, mne kje lagi. .lemah. hahha. .tp syukur jgk bby kuat ikut ibu puasa 😆