Zincofer...

Hai mommy nak tanya selepas 12w ke atas wajib ambil zincofer ke? Sebab misi cakap dia akan bagi saya zincofer selepas 12w ke ats tidak kira hb naik or low dan ambil zincofer ni tak perlu ambil 4 serangkai tu lagi ke?

2 Các câu trả lời

aah sis. sy pun masa booking minggu ke 10 x silap, nurse bg zincofer. Masa ni hb 12.3..Tp bila makan, esok tu terus sakit kepala. 2 hari jugakla baru hilang. Next appointment tu, cakap kt nurse nak tukar kpd obimin. alhamdulillah ok.. Tp sbb antara appointment tu sy tak amik sebarang supplement iron, hb jd 11.9.. Walaupun bacaan masih normal, still kena makan utk bg hb tu dlm bacaan yg cantik..

4 serangkai dgn zincofer tu sama fungsi. cuma nya zincofer ni ubt yg paling tinggi dos.

11mo trước

Ok tq