SAKIT DIBAHAGIAN BAWAH

Hai mommy nak tanya saya dh 29w adakah biase jika sering sakit dibahagian bawah (kemaluan) adakah itu tanda nak bersalin tapi masih awal kan??? Baby first x de pengalaman

2 Các câu trả lời

sy pun ada rasa mcm tu.. doc kata tu ligament pain.. die kata uterus kita masih dara & baru belajar nak mengembang.. so as first timer kita x biasa & rasa la sakit2 tuh..

4y trước

Oooo... Mcm tue yeaaa... Saya dh fikir macm3 jgn laaa bersalin awal... Tq sis sbb share info 😊😊😊

normal sis

4y trước

Ooo... Tq yea 😊😊😊