Covid19 positif

Hai mommy nak tanya sape ada pengalaman positive covid masa trimester 1? Baby ok ke? Ada effect tak? #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

hi sis, sy bru abis quarantine 31/3. Sy tade symptoms mse kne covid, bby okay dah gi scan after quarantine nmpk la bby gerak2 kat dlm heartbeat pun ok tade pe2 effect setakat nie. stay strong sis🥰

2y trước

11weeks sis, tk sis sy covid mmng tade symptoms. Gi buat covid test pun sbb husband positive so sy close contact. Guna saliva (air liur) test kit tk dpt detect covid, buat rtk (swab test) bru dpt detect positive. Tpi akk sy kne covid demam flu cough teruk, but bby ok jer tade pe2 heartbeat semua ok setakat arini.