20weeks sakit belakang bahagian kanan

hai mommy . nak tanya normal ke sakit bahagian pinggang belakang belah kanan. Lepas buat anatomy scan sakit dan cramp semakin teruk sebelumni takde rasa sakit . Normal ke ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

saya pon macam tu...kadang smpai x leh gerak...sebelum ni sya sakit belah kiri smpai x leh jalan...tp bila sakit belah kanan lg terus rasanya...nk bangun dr katil pon x boleh tp biasa sya paksa slow2 bangun jugak....tp dh baik sebab sya start banyakkan berjalan pi mall atau taman....sya kurang minum susu...kadang2 terfikir mungkin kurang susu tapi lepas saya berjalan baru makin kurang rasa sakit belakang belah kanan...dan saya biasakan tidur mengiring sebelah kiri...pergelangan tangan kiri saya pon pernah sakit smpai x leh angkat barang....semua dh lega..sakit masa start masuk 19 minggu dan dah x sakit lepas masuk 21 minggu

2y trước

sekarang 21 minggu ke mommy ? kiranya normal lah kn ingat sy sorang je mcmni