Sakit gigi waktu hamil

Hai mommy, nak tanya boleh ke cabut gigi atau makan ubat untuk tahan sakit gigi waktu hamil?.. Rasa nak nangis bila sakit menangkap kepala..

2 Các câu trả lời

Saya baru lepas cabut gigi geraham hari Isnin lepas. Sbb Nurse yg check saya kata wajib check gigi masa pregnant. Bila dah check gigi, Dr tu kata ada 2 gigi geraham sy kena cabut sbb dah rosak. 2nd gigi cabut next week. Skrang saya 19 weeks.

2y trước

Oo jadi boleh cabut laa.. tq utk info😊 sbb sy pun tgh sakit gigi geraham.. tu nak cabut tak tahan sgt..

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ni..better puan g klnik tnya doc dan dptkn rawatan.mg dpmudahkan segalanya...aamiin

2y trước

Baik.. trima kasih