Bayi 10 bulan

Hai mommy nak tanya bayi umur berapa yaa dia sudah tau nama dia sendri bila di panggil?

2 Các câu trả lời

kalau tk silap 10 bulan mommy. ada jgk yg awal seawal 6 bulan.mcm ank sy 7 bulan dia da tau nama dia.

12mo trước

masa mommy panggil anak tu tv buka tak? kalau tk buka dia tgh main bila mommy panggil sepatutnya dia akn pndng. kalau tv buka org rmai kdng tk dgr mungkin. kalau panggil lebih 4x tak pandang kerap berlaku lansung tk pandang mommy kena tunggu ank setahun dulu tgok mcm mana. bt masa skrg mommy kena kerap berckp dgn ank panggil nama dia kena kerap2.

x prsan pulak🤣🤣...skrg dh 10 bln tau dh nama dia...sruh mnari pun pandai...😂😂