Share pengalaman bersalin ?

Hai mommy nak tanya ada tak pengalaman , saya baru 37week tapi baby mengeras dan bergerak setiap 5 ke 10 minit Itu normal kee ? Sakit pingang tu ada lah sikit2 tak terok sgt lah . Apa perlu Sy buad tunggu dulu or perlu ke hospital ?

1 Trả lời

klu mengeras slalunya apa sis buat? klu rehat dan sakit tu hilang, meaning tu braxton hicks.

8mo trước

Ohh yeke , Dari smlm lagi dia baru jadi bila baring dan duduk dia jadi . Kdng2 bring sekejap pon still sama jgk dia ambk mase utk rede tapi hari Ini sakit tu Kerap sikit Dari smlm .