Bau Badan

Hai mommy. Mmg normal ke kalau xboleh bau badan sendiri. Sentiasa rasa badan berbau je. ? Bru 8week pregnant ank sulung. Td timbang badan xnaik2 berat. Makin turun tp selera xputus2. Cuma xselesa dengan bau badan sendiri. Bau badan suami xpe. Ad experience x mummy2 semua. ? First pregnant xde pengalaman.

3 Các câu trả lời

Pembawakan tu. Biasa la preggy ni mcm2 ragam. Letak la apa2 dekat hidung biar x bau sangat. 😁😁. Semoga dipermudahkan semuanya yer.