Nak minta pendapat ?

Hai mommy, Maaf ganggu.. just nak tanya minta pendapat mommy² yg ada dlm ni. Macam saya anak first baru nk masuk 10 bulan. Tapi, mcm saya saya mcm terfikir fikir waktu mne n mcm mne yg sesuai utk pregnant kali kedua. Husband ad ckp bg anak yg first dlu membesar.. Just nk tnye membesar tu sesuai anak umur berapa? Sebab saya lg 2 tahun nk masuk 30. Kalau ikutkan saya, umur 35 saya dh xnk pregnant dh.. time sy pilih utk restkan badan n membesarkan anak2 je...#ingintahu #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

awk rancang nk brp org anak.klau plg awl 2 taun la..klau kecik sgt kesian kt ank msh manja n xpndai lg nk uruskan diri.mcm sy plan gap 2 n 3 taun tp 2 org tu je setaun sorg..bg sy mencabar jgk la.

Tgk kemampuan diri dan kemampuan kewangan, kalau dua² ni takde masalah, boleh je nak rapat mana pun