Mykid ank yg lahir bulan 10 ada yg dh dpt ke??

Hai mommy 🤓 kita nk tnye ibu yg lahir ank bulan 10 ada tak yang dh dapat kad mykid ank...sye tkde pengalaman lg baru baby first...kita lahir bln 8 tapi buat sijil lahir ank bulan 10...kita ada masalah tk dapat nk dielakkn... kita cuma nk tahu mmg lama ke? #firstmom #ingintahu #seriusnanya #pengalamanpertama

11 Các câu trả lời

sekarang rasenye proses mykid agak lambat..sy buat bulan 9, baru sekarang dapat mykid..maybe tgok tempat jugak..sis boleh semak status melalui online

2y trước

Okay mommy nnti kita semak semula ye..tq ye

Ank sye dpd bulan 8 smpai skg nie tak siap2 lagi. Nak tau da siap ke belom Boleh cek kat google semakan permohonan mykid

2y trước

Kita dh cek dh katanye masih dlm proses...tp mse kita g buat surat lahir ank org jpn tu kata tempoh sebulan dh siap mykid tu.....tu yg kita tnye mne thu mommy yg dh dpt tu brpe lama dh siap utk kita ambil

sama baby saya lum siap mykid. Dr bulan 8. katanya bln 10 siap, bila g, bila call kata Tak siap lg.

2y trước

ya, memang kt resit tulis bulan 10 siap. saya call katanya belum siap. pelik gak lama prosesnya

Lepas daftar di JPN akan dapat slip untuk collect mykid dlm tempoh 14 minggu. #utcseremban

2y trước

Mcmtu ye mommy...terima kasih ye mommy kita akn cek blik tgk dlm semakakn tu klu masih dlm proses kita tunggu jela kn

tmpt suami sy buat mykid lgi dahsyat..dyorg siap ckp thun ni xad mykid..confius sy..

2y trước

Serius ke mommy...🙀

selalu masa buat sijil lahir die bagi date bile boleh pickup.

2y trước

kalau tmpat saya dy bagi date n resit

saya buat masa buat sijil kelahiran. 30 minit je siap

Bulan 8 apply, disember pun blm dapat #sabah

1y trước

cip habiz.. mungkin kne tunggu lgi

bulan 8 tu apply, bulan 10 dah siap...

2y trước

Kita buat surat lahir ank bulan 10 biasa siap berapa lama ye mommy

Sy haritu 3bulan jgk tggu bru dpt

2y trước

Lama ye 3 bulan mommy bru dpt...kne tunggu lgi la nmpk nye kn