10week 4 days

Hai mommy ii..sye dh 10 minggu 4 hari..tapi sye selalu bersihan keputihan bahagian dalam miss v..sye nampak ade darah (tak banyak) dan lendir coklat..adakah itu normal atau tanda ii sebaliknya..risau sangat ii #bantujawab

2 Các câu trả lời

sy mse 5minggu ad darah sikit,sy g scan n jmpe dktr alhamdulillah janim okey...dktr ckp tu darah ujung2 mse kte haid sblm ni,dye ckp normal...tp KLU awk rse perut xselesa,tros jmpe dktr ..insyallah xde pape😊

2mo trước

ah risau tu MMG kne ad,lg2 awl2 ni...jgn terlalu lasak ,jgn buat kje berat2..awl2 ni BYK kn berehat,nnty kandungan da besar bru bolh lasak2 sikit untuk mudah kn bersalin 😊

Any spotting/bleeding during pregnancy is not normal ya. Pergi klinik atau hospital untuk check