21 days left ! 😌

Hai mommy ii ! Ada tak yang due ngan saya ? Berdebar-debar tak menanti si buah hati ? 🤭 Tanda ii nak bersalin tu blom ada , tapi braxton hicks kerap jugak , kekadang tu bila berdiri rasa tkkuat , kaki jadi lembik , sakit tu Allah ja tau 😌 Doakan saya semoga dipermudahkan segala urusan yer 🥰 dan saya doakan ibu ii smua dipermudahkan segala urusan nanti ☺️ #firstbaby #1stimemom

21 days left ! 😌
2 Các câu trả lời

Saya doakan semoga sis ainn dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya. Mudah2an si comel lahir dengan sihat. Aamiin 3x 🤲🏻💕

4y trước

aminnn thnkyou 🥰