GDM .. Tiba- tiba sangkut GDM pulak

hai mommy, if ada gdm, still boleh minum air sunquick ke? sbb nk makan ubat tak lalu nk minum dengan air kosong. And ada cara tak untuk hilangkan gdm? ke memang takkan hilang sepanjang pregnant ni?

2 Các câu trả lời

GDM once dh sangkut mmg kekal smpai bsalin. try sunquick tp xpayah letak gula. buat suam2. xpun try minum air panas perah limau/lemon.

11mo trước

oky tq info

saya makan ubat dengan perahan lemon 🍋 masam memang potong terus bau n rasa ubaf😄✌️