obimin

Hai mommy, doc bagi obimin dgn iron tablet dan doc saran kan makan vit c apa2 yg dijual difarmasi.. Atau air jus oren apa2..sy agak takut nak makan apa2 supplement lain selain doc bagi..sy cuma beli jus oren dlm kotak tu dan makan skali obimin dgn iron tablet.. Boleh kan?

2 Các câu trả lời

Selalu kk akan bagi folic acid, iron ngan vit c.. xdapat eh? Boleh je nak minum air oren..

5y trước

Ok dear, tq ye😊

Saya selalu makan vit kk bagi tu dgn air oren kotak or oren sunquick. Sedap sikit telan.

5y trước

Tq dear