Cadangkan susu yg tak berkahak dah harga mampu milik

Hai mommy's boleh cadangkn tak susu untuk newborn yg xbuatkan baby tak brkahak..baby 2bulan minum dutchbaby berkahak dan suka muntah susu..dah tukar ke dugro tp baby cirit birit pulak..now dah pening nak try n error sbb kesian dekt baby klw cirit birit lg..klw boleh nak yg mampu milik je..nak tukar ke susu mahal bajet xberapa mampu sbb baby kerap myusu 🥺 #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

mommy memang kena try & error jenis susu sebab bayi semua tak sama..now, bayi saya serasi dengan Friso step 1.. enfalac - berkahak s26 - muak & jeluak selalu mommy boleh try beli trial dulu untuk jenama yang mahal sikit..so, tak adalah membazir if beli besar terus..

9mo trước

agaknya selalu ambil masa brpa lama eehh utk susu baru serasi dgn ank

Susu kena try n error wak..kdg2 tu mmg perut dia xmesra poket kita.. sy pun 6susu tukar baru dapat yg serasi..