pengalaman bersalin anak pertama

Hai mommy, blh tak konsingkan kisah bersalin anak pertama mommy2 smua..sya mgandung anak pertama stlh 7 tahun mnggu.. skrg 30 week alhmdulill.. insyaallh bersalin april 2020..xcited nk dengar pengalaman2 mommy2 smua..semoga urusan kita semua dpermudahkan ya..?

2 Các câu trả lời

Ank 1st sy start kluar lendir&drh pukul 12...pastu asyik rsa nk mmbuang je.. Kol 8 pg bru sy gerak hosp.. Blum sakit lg masa tu.. Smpai hosp doc check smue.. Doc pchkn air ktuban bru la mula rse sakit yg mmg x terkata la..alhamdulillah pkul 2 ptg ank sy lahir dgn bantuan vacuum sbb ank 1st sy x pndai teran😅

5y trước

Inshaallah smoga dipermudahkn jugak utk awk ye.. Sy pun tgh mnunggu mse je..38w dh..takut jgk wlaupun nk msuk yg ke 3 ni😅

Sy bersalin anak pertama mudah sgt. 3 Kali teran dh keluar. Tp start 3cm dh sakit sgt kena tunggu beberapa jam sebelum 10cm.

5y trước

Alhmdulillh.. semoga sy pun mcm sis yer.. dok risau jgak dh ni😅