hb rendah

hai mommy .. ape khabar .. kandugan sihat tak? smlm pergi klinik desa check hb 9.. lpas tu ada scan dekat KK .. amik darah 2 tabung .. hb naik 9.8. mcm mana nak buat lagi supaya hb saya naik cantik ekh ?? ..dh nak bersalin ni .. sya tak nak masok darah ..??? .. mase scan dlm kandugan baby boy .. ??

1 Trả lời

Makan tak ubat klinik bagi ? Makan iron tu . Atau kalau tak naik juga makan iberet kot nama dia , beli kat farmasi . Elakkan kan mknum soya kalau hb rendah

5y trước

okey2 .. tq yew .. nanti saya tanye .. tq semuanye ..😍😘