Susu botol dgn bf

Hai mommy , anak sy xnak susu botol . Nk bf je , tp air susu sy skit . Ada cara2 tak nk bg anak suka susu botol . Risauu

2 Các câu trả lời

xnak botol mungkin ada sebab,, mcm anak saya, reject botol biasa sebab putingnya keras,, x sama mcm breast maknya.. saya ada beli botol pigeon softouch.. kelembutan puting dia hampir dgn breast. bole cuba botol tu ya.. pastu nak boost susu badan, saya sarankan follow coach penyusuan asiah maharam kat fb.. alhamdulillah saya setakat ni full bf utk anak 2 bln..

2y trước

alhamdulillah setakat ni x oversupply.. mereka ada team yg sgt2 membantu klu ada apa2 mslh sepjg breastfeeding. ada kaedah utk handle.. saya rasa selesa dgn teknik asiah maharam.. syukur ditemukan dgn sistem dia.. 🤲🏼💓

Yang ada tips mohon share juga, saya pun tengah struggle nak bagi anak botol 😅