susu botol

Hai mommies..sy nk tnya mommies smua,kamu bg tak anak kamu bwah 1tahun mnum susu botol?sblm bersalin hari tu dah mmg tanam niat nk bf smpai umur 2y..tp org sekeliling mendesak suruh bg susu botol kt anak sy..now anak sy dh 9m..apa pndpt mommies smua?

1 Trả lời

kenapa nak bagi susu botol sis? since sis dah niat nak bf anak. teruskan bf anak. tak perlu dengar orang yg tak arif pasal penyusuan. cari cycle positif sis. jangan stress². ikut kata hati sis. share link² atau artikel tentang baiknya menyusu biar orang sekeliling faham. 😊