38 wks belum ada tanda

hari ini dah 38 wks. belum ada tanda lagi. tp perut mengeras² je...tp sekejap2. kalau bawak baring, duduk hilang..... ade ke yg due date 10/5 dah bersalin skrg? blh share pngalaman tanda2 bersalin korang? tq ya ☺️

2 Các câu trả lời

sama due kita..sy skrg cuma keluar lendir merah jambu je,belum ada rasa sakit contraction lg..perut mengeras.harap urusan bersalin kita dipermudahkan..😇tak sabar nak jumpa baby

klu mengeras itu tanda nk bersalin dah itu tk lma dah itu kena siap2 barang nak bawak pergi hospital , semoga dipermudahkan segala urusan bersalin n ibu bby sihat2

1y trước

sy due 8/5..dah sakit lme dah..kki sembap,jln pn sakit vrlah kakang..smlm cm kluar lndir jernih..tp tk sakit,dn tk byk..smlm tdo asyk mgeras,tk g hospt lg..tak tau la,nk g time mne..sbb cntrction dtg pergi gtu je..ank secnd,first x smpat rse sbb ceaser 36w,bby twins..jrak 8th..