Check kat klinik positive kat rumah pula negative

Hai mommy ada tak yang sama mcm sya..2 minggu yang lepas saya check pregnancy test kat klinik dapat double line..tapi belum confirm lagi terpksa tunggu 2 week lagi untk check lagi..tapi dalam tempoh 2 minggu yang doctor bagi saya check kat rumah sendiri tapi 1 line😢😢..kalau ikut kiraan skg sya dh 6weeks ++ ..ada tak yang sama mcm sya😢 #bantusharing #firsttimemom

3 Các câu trả lời

Jika diawal kehamilan ni kena check guna air kencing pertama diwaktu pagi tu, insyaAllah lebih tepat bacaannya. Dan cuba beli pregnancy test lain2 jenama.

pakai digital clearblue atau dipp n tell

try beli clearblue